Sunday, August 14, 2011

Summergirls 2011

  

Lo tüübid, no time no see. Siin esitan keskmise uhkusega oma suviseid skitse ja b-pooli. Üllatusega avastasin, et nood on kõik tüdrukutest. Ilmselt ütleb see tr'aigeid asju mu psüühe kohta. Mul oli vahepeal plaanis kirjutada ka revu seitsmest võitlevast raamatust, aga ma ei viitsinud, ja pealegi, mis asi see ka oleks, kolm kuramuse revu korraga esilehel.
Samuti annan teada, et olen muutunud rahahaigeks. 

Teie ML.

11 comments:

 1. Fakkjee, Edwardi-aegne kooliõpetaja!

  ReplyDelete
 2. FUCK
  YEAH.

  She gonna whip you and she won't say a word.

  ReplyDelete
 3. Tore elu, vähemalt kenad tüdrukud

  ReplyDelete
 4. Kolmandal pildil näen ma gaasimaskis kolpa ja deformeerunud seedekulglat. Ülejäänud on tüdrukud.

  ReplyDelete
 5. See viimane, ja eriti mööbel. Sa võiks ainult mööblit lõigata Ja alt teine on ka hea. Ilmselt mul on nõrkus suure musta pinna vastu.

  ReplyDelete
 6. Ilusad tüdrukud tõesti:) Eriti esimene ja alt teine, kel seljas kas triibuline pluus või ribid. Aga jaa seda kolmandat pilti vaatasin hästi tükk aega ja nägin ainult koletisi kuni märkasin, et selle nimi on jalg... on jah jalg:)

  ReplyDelete
 7. Okei, nüüd ma näen ka jalga. Aga mida see kolp selle jala küljes teeb?

  ReplyDelete
 8. Noo, kolba silmad peaksid selliseid tumedaid kohti seal jala peal markeerima, eks ole. Selle skitsi viga on see, et seal peal toimub liiga palju paska, olulise ebaolulisest eraldamisel on toime pandud vigu.

  ReplyDelete
 9. Mina ei saanud ÜLDSE aru, misasjast te räägite, ma arvasin koguaeg et norimine käib selle pika vahuse seelikuga tüdruku kallal. Kolmandal pildil on ju labajalg talla alt.

  ReplyDelete